Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 WSZUR Ciechocinek info z paździenika
(13-11-2018, 11:15)hela napisał(a): A co jeszcze miałeś z zabiegów?  i oczywiście jak oceniasz efekty?

Ćwiczenia zespołowe w basenie - ok na rozruszania i porozciąganie. Kriokomora - podobno w SM dobra, ale jakoś efektów nie odczuwam zbytnio. Hydromosaż i też masaż perełkowy z solanką - to akura zawsze lubiłem bo kregosłup mi nieźle masuje. Magnetronik na podudzia - może i działa bo jakieś czucie inne mi się pojawilo. Aha  i jeszcze inhalacje z solanką - przez niby palenie. Ogólnie to jakiś specjalistycznych w moim przypadku jeszcze nie trzeba było, jakieś ćwiczenia itp to zamiast normalnych rowerków czy innych wlaśnie był basen. Ale jeżeli ktoś by potrzebował to na pewno lekarz by dał, w końcu neurolog i troche się zna. Były osoby z SM, i to nie pierwszy raz i chwalily sobie wlaśnie dobieranie zabiegów. Wszystkiego było razem 96, ale wiadomo, że połowa prawie z tego to basen i kriokomora, bo to codziennie było oprócz niedziel.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: 22 WSZUR Ciechocinek info z paździenika - przez baryla1969 - 13-11-2018, 11:46

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości