27-08-2016, 10:13
Jacku, dzięki za życzenia. Gdyby to były tylko moje obserwacje, to pewnie trochę bym im nie dowierzał, ale osoby z mojego otoczenia mówią, że zaszła całkiem widoczna zmiana. Podobno wyglądam lepiej (cokolwiek by to nie znaczyło), na pewno chodzę lepiej, leniwa stopa już tak nie przeszkadza, mam więcej energii, no i nie sprawiam już wrażenia lekko roztrzęsionego.
Wiadomości od kolegi są bardzo podobne. Więcej energii i wydłużony zasięg chodzenia bez zmęczenia.
Co do spróbowania CCSVI - Zgodziłbym się z doktorem Hubbardem z USA: CCSVI to powinna być pierwsza opcja do sprawdzenia w przypadku diagnozy SM. Dopiero później szukałbym następnych możliwych przyczyn.
A na razie obserwuję, co będzie dalej. Cholera, naprawdę od kilku dni czuję sie lepiej.
Wiadomości od kolegi są bardzo podobne. Więcej energii i wydłużony zasięg chodzenia bez zmęczenia.
Co do spróbowania CCSVI - Zgodziłbym się z doktorem Hubbardem z USA: CCSVI to powinna być pierwsza opcja do sprawdzenia w przypadku diagnozy SM. Dopiero później szukałbym następnych możliwych przyczyn.
A na razie obserwuję, co będzie dalej. Cholera, naprawdę od kilku dni czuję sie lepiej.