01-09-2016, 23:32
Na pierwszej wizycie w Poradni SM właśnie przy szpitalu Rydygiera miałam okazję spotkać kilka osób. I wtedy tak naprawdę uświadomiłam sobie, że ta choroba może spotkać każdego bez znaczenia na wiek i w jakiej jest fazie swojego życia. Ja wtedy licealistka na miesiąc przed maturą, młoda kobieta z kilkuletnim dzieckiem, inna spiesząca się do biura, babeczka w średnim wieku, która na pierwszy rzut oka miała więcej wigoru niż ja
i mężczyzna z widoczną niepełnosprawnością.
U każdego z nas pewnie potoczy się to inaczej, ale ktoś kiedyś napisał tutaj na forum (chyba Joanna), że niektórzy mają cukrzycę inni nadciśnienie,a my mamy SM i musimy z nim żyć
PS. Alterra jeżeli znajdziesz to wrzuć, może jak naczytam się dobrych opinii to pójdzie lepiej
i mężczyzna z widoczną niepełnosprawnością.U każdego z nas pewnie potoczy się to inaczej, ale ktoś kiedyś napisał tutaj na forum (chyba Joanna), że niektórzy mają cukrzycę inni nadciśnienie,a my mamy SM i musimy z nim żyć
PS. Alterra jeżeli znajdziesz to wrzuć, może jak naczytam się dobrych opinii to pójdzie lepiej