Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tecfidera - nowo rozpoznana choroba Kraków czas oczekiwania na terapię.
(11-09-2016, 16:32)kaleon napisał(a):
(06-09-2016, 20:43)Alterra napisał(a): Powiem wszystko co wiem bo też jestem świeża w temacie i ostatnio trochę pobiegałam po neurologach z różnych szpitali. Ja mam Tecfiderę ze szpitala na Kopernika. Od 15 września będzie dostępna w Szpitalu Żeromskiego, trzeba się kontaktować z dr Anną Rokosz - ordynator oddziału. Szpital Wojskowy już ma bo do mnie dzwonili - programem zajmuje się dr Dośpiał. Można go zastać na oddziale codziennie do 13 ( teraz chyba na urlopie musiałbyś się zorientować).
Mam nadzieję, że coś Ci te informacje pomogą.

Witaj!
08 września br. zdiagnozowano u mojej 16 letniej córki SM. Lekarka prowadząca od razu zapisała dla niej interferon, (nie dając żadnych szans na inny lek). Wiem, że nie ma rejonizacji, więc możemy leczyć się w całej Polsce i bardzo bym prosiła o pomoc Was o polecenie godnego neurologa, który nie traktowałby nas przedmiotowo i poprowadził w programie oraz zaczął leczyć Tecfiderą. Powiem tylko, ze jesteśmy razem z mężem jeszcze w szoku i tylko płakać mi się chce.... pozdrawiam z Mazur

Słyszałam, że lada moment Tecfidera ma być w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym w Białymstoku. To też kawałek z Mazur, ale można rozważyć. Program leczenia stwardnienia rozsianego jest też w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym w Olsztynie, ale nie wiem czy mają już tabletki.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Tecfidera - nowo rozpoznana choroba Kraków czas oczekiwania na terapię. - przez Milka - 11-09-2016, 18:03

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości