06-12-2018, 07:15
Czesc. Depresja wynikla z diagnozy SM czy cos innego sie stalo? Pytaj o leczenie, jaki lek ci proponuje. Dowiedz sie o nim jak najwiecej. Jak ci cos nie bedzie pasowac spytaj o inny. Zazwyczaj na poczatek proponowane sa zastrzyki i tabletki do wyboru. Zalezy czym dysponuje szpital. Niech ci wytlumaczy specyfike choroby. W internecie znajdziesz duzo przydatnych jak i z du.. wyssanych informacji.
Pamietaj ze zawsze mozesz zmiec szpital jakby ci cos w tym nie pasowalo.
Jak sie czujesz ogolnie? Jakie byly pierwsze objawy choroby? Jak funkcjonujesz na codzien?
Moze masz pytania do Nas?
Ja sie lecze od sierpnia 2017, tydz po diagnozie bylam juz w programie. Jestem swiezak jeszcze SMowy .
Ale sa tu osoby ktore juz zyja z choroba wiele lat.
Da sie z SM zyc i normalnie funkcjonowac choc kazdy z nas inaczej odczuwa chorobe.
O ile lekarz prowadzacy jest osoba ktora chce i umie wszystko wytlumaczyc to pytania sie same nasuna podczas rozmowy
Pamietaj ze zawsze mozesz zmiec szpital jakby ci cos w tym nie pasowalo.
Jak sie czujesz ogolnie? Jakie byly pierwsze objawy choroby? Jak funkcjonujesz na codzien?
Moze masz pytania do Nas?
Ja sie lecze od sierpnia 2017, tydz po diagnozie bylam juz w programie. Jestem swiezak jeszcze SMowy .
Ale sa tu osoby ktore juz zyja z choroba wiele lat.
Da sie z SM zyc i normalnie funkcjonowac choc kazdy z nas inaczej odczuwa chorobe.
O ile lekarz prowadzacy jest osoba ktora chce i umie wszystko wytlumaczyc to pytania sie same nasuna podczas rozmowy