Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytania o SM
@Agica
Objawów miałem dość sporo i większość z nich pasuje do SM, ale zapewne do innych chorób także. Różnorodność objawów jest duża, lecz jakby o mniejszym nasileniu. Według opisu większości chorujących widzę, że objawy są dość mocne tak jak Twoje, że nie mogłaś przez tydzień wstawać z łóżka, lecz jest to zwykle jeden lub dwa objawy.
@Hela
Umówiłem wizyte z neurochirurgiem, bo polecała mi jego osobę moja znajoma. Nie zastanawiałem się wtedy za wiele...wiedziałem, że musze działać. Uspokoił mnie wtedy trochę, mówiąc że mózg wygląda w porządku, co mnie troche dziwiło bo opis wyglądał niepokojąco. Co prawda widział te ogniska degeneracyjne, ale stwierdził, że pełno osób takie ubytki ma i nie należy się tym stresować. Stwierdziłem, że doktor z takim doświadczeniem widział już tyle wyników rezonansu, że wie co mówi. Uspokoilo mnie też ze kolejny rezonans nic nowego nie pokazał jednak stan mojego samopoczucia fizycznego i psychicznego jest niezmiennie fatalny i to martwi, że nie wiem z czym walcze i jak walczyć.

Dzięki dziewczyny za radę Uśmiech Tak zrobie i pójdę najpierw do specjalisty od SM. Macie takiego lekarza, którego polecacie na terenie woj.śląskiego? Jeśli tu nie wypada polecać konkretnych lekarzy to bardzo proszę na priv mi podesłać.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pytania o SM - przez Klups - 12-01-2019, 17:26
RE: Pytania o SM - przez agica - 12-01-2019, 18:54
Pytania o SM - przez hela - 12-01-2019, 19:26
RE: Pytania o SM - przez Klups - 12-01-2019, 22:23
Pytania o SM - przez hela - 12-01-2019, 22:35
RE: Pytania o SM - przez Klups - 12-01-2019, 22:44
RE: Pytania o SM - przez js65 - 19-01-2019, 15:19
RE: Pytania o SM - przez WorkBorg - 19-01-2019, 15:39

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości