23-10-2016, 18:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2016, 19:02 przez wioletta2672@wp.pl.)
(21-10-2016, 19:06)mufa napisał(a): Witam. Ja też lecze się tecfiderą ale u mnie na szczęście skutki uboczne nie są odczuwalne.
Tak sobie myślę czy ma na to wpływ jedzenie
Dzięki za dobre słowo-faktycznie skutki uboczne są krótko trwałe i przemijają.Dzisiaj jest już trochę lepiej a czy jedzenie ma na to jakiś wpływ powiem Ci nie wiem to jeszcze za krótki czas ale znając córkę to będzie próbowała wszystkiego oczywiście w pozytywnym znaczeniu-pozdrawiam
(21-10-2016, 22:41)Joanna napisał(a): WitajCo prawda nie biorę tego leku ale z opinii forumowiczów raczej ten lek jest dobrze tolerowany a skutki uboczne są przemijające i za długo nie trwają. Może to tylko jednorazowy incydent. Trzymam kciuki za core
i jak macie jakieś pytania to piszcie śmiało, wspólnymi siłami postaramy się pomóc
Dziękuje -dzisiaj jest troche lepiej żeby tylko lek działał pozytywnie
(21-10-2016, 22:58)Piotr napisał(a): Cześć. Mam nadzieję, że Twoja Córa będzie dobrze tolerować leczenie. Trzymajcie się!
Dziękuje -długo walczyłam żeby dostała ten lek mam nadzieję że będzie skuteczniejszy od btaferonu-pozdrawiam
(22-10-2016, 11:43)Areliee napisał(a): Czesc! Ja od srody biore Tecfidere i generalnie lekko sie ze mna obchodzi, 5min rumienca na 4-5 h po tabletce... Ale wczoraj wieczorem swedziala mnie skora na szyi i rekach, wysypki nie bylo, ale wrazenie nieprzyjemne. Mi przeszlo samo po jakims kwadransie. Bylam strasznie zmeczona, nie wiem, czy to mialo jakis wplyw...
Powodzenia z leczeniem!
Witam-nie potrafię powiedzieć czy zmęczenie ma na to jakiś wpływ ale wiem że u mojej córki wysypka pieczenie i świąd występują po każdej tabletce i podaje Jej wapno aczkolwiek z tego co czytam na forum to piszą że skutki mijają samoistnie.Mam tylko nadzieję że przy dużej dawce leku nie nasilą się bardziej bo moja córa to niecierpliwy człowiek-pozdrawiam

Co prawda nie biorę tego leku ale z opinii forumowiczów raczej ten lek jest dobrze tolerowany a skutki uboczne są przemijające i za długo nie trwają. Może to tylko jednorazowy incydent. Trzymam kciuki za core