(25-04-2019, 08:26)kerkia napisał(a):Ja też miałam ambulatoryjnie i jeździłam przez 3 dni do przychodni, pierwsza schodziła długo( ponad 3 godz tam spędziłam) bo pielęgniarka musiała zobaczyc jak zareaguje na lek, ale kolejne 2 dni dosyć szybko(1,5 godzinki-2) wszystko robiłam(jedynie nie cwiczylam na siłowni odpuscilam na re 3 dni trening ) ale chodziłam normalnie do pracy i wszystko robiłam normalnie po kroplowkach. Więc może nie musisz odpuszczac meczu jak bedzuesz dobrze się czuć(25-04-2019, 08:12)Bubka napisał(a): To super. Lekarz lekarzowi nie równy. Na mecz pójdziesz innym razem. Tak jak napisałaś zdrowie jest najważniejsze. Jesteś w drużynie czy jako kibic? Dobrze, że nie musisz leżeć w szpitalu.
jestem maniakalną kibicką Piasta Gliwice, od kilku lat nie opuściłam żadnego domowego meczu, do jutra
powiedzcie mi doświadczenijak to jest po takim meprelonie (domyślam się, że reakcja to kwestia osobnicza ale chociaż tak nieco ogólne) ile schodzi taka kroplówka i czy to zatrzymanie akcji serca opisane w ulotce często się zdarza?
.

, od kilku lat nie opuściłam żadnego domowego meczu, do jutra