25-04-2019, 16:59
(25-04-2019, 16:52)hela napisał(a): Dla mnie leczenie sm jest wtedy kiedy nie ma postępu choroby, i to jest zgodne z aktualnym stanem wiedzy medycznej. Jezeli D3 działa na sm jak leki to gdzie są wyniki badań osób które stosują ją w wysokich dawkach? Nawet Ty nie napisałeś do tej pory czy w Twoim MRI nie ma nowych zmian np.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A czy zmiejszenie rzutow z 7 na 4 to jest leczenie zgodne z wiedza medyczna ?Gdzie sa wyniki badan ze ktos by nie mial wlasnie 4 jakby nie byl w programie lekowym?Co do wynikow badan to pisze po raz kolejny ze odsylam do literatury ,badan dr Cicero Coimbry.Wlasnie ,ze takie wyniki sa wiec tak jak mowie ze trzeba swiadomie wybrac.Czy w moim MRI nie ma zmian to nie wiem bo jakos mnie to malo interesuje ale z ciekawosci zamierzam sprawdzic po 2 latach terapii.Wiem tylko jaka mam sprawnosc a jaka mialem i to jest najwazniejsze .Jedni maja 20 zmian i male objawy a drugi 3 i nie chodzi wiec sama liczba zmian to slaby argument przemawiajacy za leczeniem.Liczy sie czy wlaze po schodach czy nie.....