25-04-2019, 22:32
(25-04-2019, 22:11)Tomasz napisał(a): Malo mnie interesuja Twoje pytania do neuro.Sama piszesz ze jeden jest madry a drugi nie,chcesz linki do badan to swiadczy o tym ze nic o nich nie wiesz.Nie wiesz jak je znalesc,moglas sie spytac neuro zeby Ci dal namiary..No nie gniewaj sie na mnie ale smiem twierdzic ze nawet nie wiesz jak szukac.Podwazasz literature w ktorej w 2015 roku ujeto wyniki badan lekow ktore weszly do obrotu a sa w sprzedazy do dzisiaj.To myslisz ze sa nowsze dotyczace tych lekow ?Co roku ktos odswieza badania kliniczne ktore trwaja lata?Dla ciebie prawo wyboru i pokazanie zlych stron chemii to metlik i dlatego sie nie rozumiemy.Zeby wybrac to trzeba znac wszystkie za i przeciw a Ty niestety znasz tylko za i to od sprzedawcy .Nie wiem dlaczego sie obawiasz ze ktos nie skorzysta z chemii bo sie dowie ze nalezy samemu przeanalizowac dany lek .
To mnie czy do heli? Ja o link nie prosilam. Nie podwazam zadnej literatury.
Jest jedno wazne „ za”- spowolnienie choroby. Udowodnione spowolnienie.
Kazdy inaczej reaguje na lek nie kazdemu dany bedzie sluzyl.
Mi neurolog wytlumaczyl czym jest sm, zaproponowal lek, wytlumaczyl jak dziala, jakie sa skutki uboczne itd.
Uprzedzil mnie ze po roku na kontrolnym mri wyjdzie czy lek dziala czy beda nowe zmiany.
Liczylam sie z tym ze moge brac lek ktory ma od cholery skurkow ubocznych i zostanie mi zmieniony bo w mri wyjda nowe zmiany albo bede miec rzut za rzutem.