(25-04-2019, 21:34)JMonika79 napisał(a): Ja dzis mialam tez badanie krwi, funkcji wątroby I nerek, bialych krwinek I wszystkich innych parametrow - wszystko idealne, Troche szkoda bo mialam nadzieje na szybszą zmianę leku![]()
Kurcze Łucja to my trzymamy kciuki żeby zmienili Ci ten lek. Jest kilka opcji w pl do wyboru prawda? Ale z drugiej strony skoro nie má nowych zmian I jestes na tym leku az 10 lat to chyba oznacza że on dziala u Ciebieja po 5 zastrzyku myslalam ze zejde z tego swiata. Pozdrawiam serdecznie
I jeszcze Zapomnialam dodac, że odkąd zaczęłam suplementowac olej z kryla z wysoką zawartoscia omega 3 jakos czuje sie duzo lepiej. Nie wiem czy to faktycznie jest zasluga Tych tabletek czy autosugestia. Pozdrawiam
Dzięki, może zmienią
. ... Tak, w Polsce jest kilka leków w programach lekowych. ... No tak, jestem już 10 lat , a właściwie idzie 11 rok na interferonie to widocznie działa albo działał do tej pory
? Zobaczymy co będzie dalej , bo ja to już głupia jestem
z tego wszystkiego . Dziś np. nogi w miarę ok , tylko jak dłużej pochodziłam to sie słabsze zrobiły a po odpoczynku jakby siła wróciła, ehh . No i badź tu mądry .

ja po 5 zastrzyku myslalam ze zejde z tego swiata. Pozdrawiam serdecznie