(08-05-2019, 06:41)Hanka napisał(a): Czesc wszystkim! Powracam do tematu. Rezonans glowy za tydzien takze dalej czas oczekiwania. Do moich objawow mrowienie i dretwienia, bolesnosci i skurczow miesnie, doszlo masakryczne oslabienie nog. Jakby byly z waty i odmawialy posluszenstwa... po prostu nie chca isc! I to na pewno nie nerwy bo jutro mialam jechac na wyczekiwanyc urlopHanka tez jak mam gorsze dni to dokuczaja mi dretwienia, bolesnosc i spastycznosc nóg, ręce mi też dretwieja i mrowia.. tak to już po prostu jest że czasami pojawiają się różne objawy i to wcale nie musi oznaczać rzutu. Zobaczysz co pokaże rezonans. Narazie się zrelaksuj i odpocznij, to pomoże(mi pomagają też maści przeciwbólowe czy przeciwobrzekowe np lotion albo masc z kasztanowca) pozdrawiam Cie ciepłoczy przydarzylo Was sie cos takiego? Jaka moze byc tego przyczyna? Jak to powiem lekarzowi to wiadomo jaka odpowiedz uzyskam.. Sciskam Was mocno i dobrego dnia

czy przydarzylo Was sie cos takiego? Jaka moze byc tego przyczyna? Jak to powiem lekarzowi to wiadomo jaka odpowiedz uzyskam.. Sciskam Was mocno i dobrego dnia