(12-06-2019, 20:30)magdasch napisał(a): A braliście coś jeszcze na stres nerwy jakieś stanu depresyjne a może bierzecie ?ja dopiero tego wszystkiego doświadczam i chciałabym wiedzieć czasem nie umiem sobie poradzić z tym ze jestem chora?
Ja jak za dużo myślałam o chorobie na początku to brałam nervoton albo positivum, bądź piłam melise

(11-06-2019, 14:51)kerkia napisał(a):mam pytanie o osłonę na żołądek, wszyscy biorą ją do Tec? mi nic nie dała, powiedziała, że dopiero jak coś się będzie działo. na 120mg nic się nie działo, dziś łyknęłam pierwszą 240mg i pomimo solidnego podkładu śniadaniowego, 2,5h później spłonęłam. jeżeli chodzi o inne atrakcje to na szczęście nie występują, dlatego zastanawiam się nad tą osłoną czy to mus do tec?
To nie jest mus. Ja na początku leczenia nie brałam osłony żadnej. Teraz minął rok od kad lykan tec i jak mnie czasem zaboli żołądek to lykan osłonke i polprazol, to mi pomaga
ale na co dzień nie biorę nic do Tec
, początku zawsze są trudne, tzw flashe nieprzyjemne ale do wytrzymania, z tym to różnie raz są często raz ich nie ma, ja się już przyzwyczailam że coś mnie zapiecze i że wyglądam jak burak ale to mija. I z tym sobie poradzisz
powodzenia