Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objawy SM? - dużo wątpliwości, jeszcze przed diagnostyką
(21-06-2019, 22:29)hela napisał(a): No i dobrzeUśmiech trzeba nabrać do tego dystansu żeby nie zwariowaćUśmiech szukanie na własną rękę potwierdzenia czy zaprzeczenia nie jest dobrym rozwiązaniem, zdrowie to nie łamigłówka którą musimy rozwiązać sami, od tego są lekarze. My mamy mnóstwo objawów które będą pasowały wielu osobom, ale i tak nic z tego nie wynika bo potrzebny jest pełny obraz i diagnostyka. Daj  znać jak wizyta u neuro, a jak chcesz coś zrobić to zbadaj sobie poziom witaminy b i D3, i pamiętaj jak wyjdzie za niski to znaczy tyle że jest za niskiUśmiech a neuro się przydadzą te wyniki.
Jutro jadę do neurologa udało mi się znaleźć w Białymstoku neurolog dr nauk medycznych , znalazłam też wcześniej rezonans 2 lipca będę miała już zrobiony. Boję się jak cholera. Zrobiłam wyniki Wit. B12 i wyszło 285 pg/ml a dolna granica to 200 a z d3 to w ogóle lipa 21,70 ng/ml Smutny a nie unikam słońca. Z ciekawości zapytam jakie Ty miałaś wyniki?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Objawy SM? - dużo wątpliwości, jeszcze przed diagnostyką - przez Boja - 25-06-2019, 17:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości