30-07-2019, 19:52
Odniesienie do akapitu: Jeżeli borelioza to choroba wspóltowarzysząca SM, a badania pokazywały niejednokrotnie (wystarczy poczytać pubmed lub nawet komercyjne polskie portale medyczną o tym piszą że: "Późna postać neuroboreliozy objawia się najczęściej autoimmunologicznym procesem zapalnym mózgu i rdzenia w odpowiedzi oczywiście na kolonizację bakteryjną W badaniach neuroobrazowych w tej postaci uwidoczniają się zmiany do złudzenia przypominające zmiany w stwardnieniu rozsianym, co często sprawia trudności weryfikacyjne radiologom i neurologom, tym bardziej, że po podaniu środka kontrastowego zmiany neuroboreliotyczne w mózgu czy rdzeniu potrafią ulec wzmocnieniu." Zródło: https://emg-neurolog.pl/borelioza/
Strona prowadzona przez panią Neurolog Katarzyne Toruńską
Odniesienie do akapitu 2: Napisałem że w szpitalu zdiagnozowanu u mnie SM i wielu neurologów to potwierdziło zaś prywatne badania która mają opisanie w literaturze medycznej pokazały zupełnie coś innego.
Akapit 3: Prowadzisz badania nad zweryfikowaniem powodzenia owych terapii że z góry zakładasz niepowodzenie albo powątpiewanie? Znam wielu ludzi którzy po leczeniu ILADS wstało z wózka inwalidzkiego, i nawet o nich był materiał na TVN-ie dość niedawno.
A
Strona prowadzona przez panią Neurolog Katarzyne Toruńską
Odniesienie do akapitu 2: Napisałem że w szpitalu zdiagnozowanu u mnie SM i wielu neurologów to potwierdziło zaś prywatne badania która mają opisanie w literaturze medycznej pokazały zupełnie coś innego.
Akapit 3: Prowadzisz badania nad zweryfikowaniem powodzenia owych terapii że z góry zakładasz niepowodzenie albo powątpiewanie? Znam wielu ludzi którzy po leczeniu ILADS wstało z wózka inwalidzkiego, i nawet o nich był materiał na TVN-ie dość niedawno.
A