23-11-2016, 19:27
(22-11-2016, 13:27)le Fer napisał(a): Co do interferonów różnej maści zawsze powtarzam, żeby wyrzucić to cholerstwo w diabły, bo to nie jest żadne lekarstwo i powinno być zakazane jakimiś międzynarodowymi konwencjami.Niczego to nie naprawia, a tylko szkodzi.
Co do stentów... W przypadku CCSVI stenty są raczej niechętnie zakładane. Powód jest prosty: istnieje ryzyko zakrzepicy. Dlatego dobrze jest dbać o dobrą kondycję krwi. Rozszerzone żyły czasem maja tendencję do ponownego zwężania się, w takich wypadkach zabieg się powtarza raz na parę lat.
Fajnie Orio, że miałeś takie prawdziwe balonowanie i że się poprawiło. Tylko kto Ci powiedział, żeby się faszerować tym interferonowym cholerstwem. Znajdź ta osobę i wsadź jej to w... w odpowiedni otwór.
le Fer w temacie leczenia jestem świerzakiem więc kiedy mi zaproponował to nie mogłem odmówić bo wypadłbym z kolejki.Myślałem że to coś pomoże ale mnie rozkłada po siedmiu miesiącach.Po nowym roku będę miał wizyte u niego to mu to wsadze
i postaram sie zmienić na coś innego.Będę walczył o ocrelizumab(wchodzi na rynek w 2017).Zobaczymy
.