10-11-2019, 20:46
(09-11-2019, 23:34)speculum napisał(a): Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, ale jedyny (?) środek legalny w PL, jest zarejestrowany właśnie dla esemowców:
https://www.mp.pl/pacjent/leki/lek/88409...mie-ustnej
To nie jest jedyny środek. Można kupić olejek cbd lub susz do palenia.
(09-11-2019, 22:56)Maciej33 napisał(a): CBD działa regenerująco na nerwy.
Najciekawszym jest fakt że nigdy nie słyszałem o jego śmiertelnym przedawkowaniu. Jedyny efekt przedawkowania jest taki że idziesz spać.
Technika zażywania olejku CBD jest prosta.
Trzy krople pod język.
Raz dziennie.
Osoba go zażywająca może czuć się otępiała przez pewną ilość czasu i oczywiście nie każdemu może pomóc.
Zgadzam się z tym że pod język ale jeśli chodzi o dawkę to wcale nie jest tak jak piszesz.
Zaczyna się od małej dawki a później się ją stopniowo zwiększa. Zarówno ilość kropli jak i częstotliwość podawania oraz stężenie olejku. O tym decyduje lekarz wskazując dokładny schemat dawkowania.
(23-04-2019, 17:10)mare napisał(a): Witam,
Mam takie pytanie,czy ktoś z Was używa suszu konopnego do palenia pozbawionego THC,a mającego w składzie jedynie CBD.
Jeżeli tak,to podzielcie się uwagami tzn,czy działa na spastyke,ból itd.
Pozdrawiam
Podobno susz działa lepiej niż olejek cbd. U mojego dziadka olejek cbd przynosił niewielkie efekty ale jednak odczuwalne
I tak jak hela pisała napisz coś o sobie w dziale przedstaw się. Wiedząc coś o sobie zawsze możemy lepiej sobie nawzajem pomagać.