Flashe mialam codziennie czasem 2 razy dziennie
Mocne. Cale cialo bordowe, pieczenie przelyku i oczu po flashu leciala woda z nosa
Biore Tec od konca maja 2018. Flashe zniknely niedawno. Mam sporadycznie lekkie
Okazalo sie ze ja nie moge spozywac swierzych warzyw do sniadania.
Kanapki jem z wedlina czy serem bez ogorka czy pomidora
Poniewaz od malego mam chore jelita neuro stwierdzil ze moje jelita plus Tec powoduja ze mam jaka alergie pokarmowa i warzywa jem w ciagu dnia ale nie do porannej tabletki
Dwa razy mialam zapalenie zoladka i woreczka zolciowego
Raz ostro. Bylo to spowodowane krztusscem bo kaslalam i wymiotowalam i malo jadlam
Drugi raz po urlopie.
Zoladkowo jest ok. Pilnuje zeby jesc regularnie i nie dopuszczac do tego zeby zoladek byl pusty
Limfocyty mam niskie ok 0,5 a mialam mniej
Neuro mowi ze wynik ok
Martwi go niski poziom plytek krwi. Mam maloplytkowosc od dziecka a Tec obniza ogolnie tez plytki.
Czuje sie ogolnie lepiej niz jak bralam Betaferon
Nie choruje mimo ze limfo niskie, nie przeziebiam sie
Jedynie co to mam zespol wiecznego zmeczenia i brakuje mi sil
Jak jest zle to spie i odpoczywam ile moge ale jak za dlugo trwa to staram sie wymyslec sobie jakies zajecie poza domem i jak polatam cos porobie wraca energia
Po roku doszly nowe zmiany ale neuro nie dodal mi punktow EDSS nadal mam 2.0 i stan okreslil bez zmian
Lek nadal przyjmuje nie mowil ze mi Tec nie sluzy a ze sie zdazaja nowe zmiany mimo leczenia
Stan zdrowia bez pogorszenia
Mocne. Cale cialo bordowe, pieczenie przelyku i oczu po flashu leciala woda z nosa
Biore Tec od konca maja 2018. Flashe zniknely niedawno. Mam sporadycznie lekkie
Okazalo sie ze ja nie moge spozywac swierzych warzyw do sniadania.
Kanapki jem z wedlina czy serem bez ogorka czy pomidora
Poniewaz od malego mam chore jelita neuro stwierdzil ze moje jelita plus Tec powoduja ze mam jaka alergie pokarmowa i warzywa jem w ciagu dnia ale nie do porannej tabletki
Dwa razy mialam zapalenie zoladka i woreczka zolciowego
Raz ostro. Bylo to spowodowane krztusscem bo kaslalam i wymiotowalam i malo jadlam
Drugi raz po urlopie.
Zoladkowo jest ok. Pilnuje zeby jesc regularnie i nie dopuszczac do tego zeby zoladek byl pusty
Limfocyty mam niskie ok 0,5 a mialam mniej
Neuro mowi ze wynik ok
Martwi go niski poziom plytek krwi. Mam maloplytkowosc od dziecka a Tec obniza ogolnie tez plytki.
Czuje sie ogolnie lepiej niz jak bralam Betaferon
Nie choruje mimo ze limfo niskie, nie przeziebiam sie
Jedynie co to mam zespol wiecznego zmeczenia i brakuje mi sil
Jak jest zle to spie i odpoczywam ile moge ale jak za dlugo trwa to staram sie wymyslec sobie jakies zajecie poza domem i jak polatam cos porobie wraca energia
Po roku doszly nowe zmiany ale neuro nie dodal mi punktow EDSS nadal mam 2.0 i stan okreslil bez zmian
Lek nadal przyjmuje nie mowil ze mi Tec nie sluzy a ze sie zdazaja nowe zmiany mimo leczenia
Stan zdrowia bez pogorszenia