27-11-2019, 13:21
(27-11-2019, 13:06)JMonika79 napisał(a): Z tą nerwicą to prawda, mnie też kilka lat temu wmawiano nerwicę, która powoduje złe samopoczucie. Albo zrzucano na zmęczenie. Mnie samej przez głowę nie przeszła żadna choroba, tym bardziej neurologoczna, a szkoda. Chociaż z drugiej strony ta błoga nieświadomość miała swoje plusy![]()
Zrób Tomku ten odcinek piersiowy, zobaczysz co wyjdzie ( mam nadzieję że nicjesli nie będzie zadnych zmian to byc może jest tak że udało Ci się wychwycić chorobę na samym jej początku.
Jesli to sm to rzut w koncu przyjdzie i namiesza. Gdy ja cofnę sie w czasie to wiem że kilka rzutów już mialam. Jeden gnebil mnie ze 4 miesiące, jakich ja badan wtedy nie porobilamale na mri nie wpadlam ani ja ani zaden lekarz ktorego odwiedzilam.
Pozdrawiam
Oj badań to ja już multum zrobiłem
Dokładnie jeszcze nie wiem co to ten rzut ale miałem taki epizod że przez tydzień non stop sikac mi się chciało nawet w nocy po 10 razy albo więcej.
A wcześniej po cewce moczowej chodził mi taki dziwny prąd chyba przez pół roku jak prąd zniknął to i libido spadło do zera i ten czestomocz się pojawił.
We wtorek idę do neuro care w Siemianowicach śląskich najgorzej że kasa się kończy wszystko prywatnie. Ja już nie mogę normalnie funkcjonować brak sił na wszystko i wszyscy mnie do psychologa wysyłają i brak apetytu. Teraz to się przygotuję dokładnie może mnie tym razem wysłucha neurolog.