Ja zmęczenie odczuwam od niedawna.Non stop bym spała.Do tej pory leki nasienne brałam bo całe noce mogłam nie spać.Od wczoraj nasennych nie biorę.Dzis ledwo wstalam po 8.
Kłopoty z jelitami też są wpisane w SM.
Tak więc ja znam swój organizm i wiem co jest od SM.Dr też mam dobrą i jej się będę słuchała.
Za gire kciuki mocno trzymam
(02-12-2019, 14:37)hela napisał(a): Ja tam się nie znam, ale skoro mądrzejsi ludzie od nas mówią że zmęczenie jest objawem sm, to jest, i nie jest to skutek uboczny leku, tylko dlatego że jedna p. doktor tak twierdzi. Ale wiem jak problem rozwiązaćJa nic nie muszę nikomu udowadniać.Do tej pory zmęczona nigdy nie byłam.Oczywiscie objawem SM też jest zmęczenie.napisz Orchi do Biogenu tylko po to żeby nam udowodnić że nie mamy racji[emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kłopoty z jelitami też są wpisane w SM.
Tak więc ja znam swój organizm i wiem co jest od SM.Dr też mam dobrą i jej się będę słuchała.
(02-12-2019, 14:08)goska71 napisał(a): A ja biore od 3 miesiecy i jakos specjalnie nie czuje sie zmeczona.
Rzeklabym,ze nawet jest duzo lepiej niz wczesniej
Jeszcze zeby gira zaczela wspolpracowac to byloby super.
Za gire kciuki mocno trzymam

napisz Orchi do Biogenu tylko po to żeby nam udowodnić że nie mamy racji[emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]