20-12-2019, 15:45
(20-12-2019, 09:32)speculum napisał(a):(20-12-2019, 01:49)Agata05 napisał(a): Czesc
Jestem po wizycie u neurologa. Pani obejrzała moj rezonans w głowie prawdopodobnie czysto natomiast w kręgosłupie jest prawdopodobnie zmiana dosyć duża... dostałam skierowanie do szpitala ale dopiero na marzec 2020..
Czy zmiana w rdzeniu myślicie może oznaczać chorobę devica zamiast sm ? Zaczęłam się poważnie martwić
Jeśli chcesz rozwiać wątpliwości, zrób badanie z krwi:
https://sklep.alablaboratoria.pl/badanie...aporynie_4
Robiłam w diag.pl, nie mają badania w sprzedaży online, ale w punkcie już tak: Cena badania P/c przeciw akwaporynie 4 met. IIF to 169zł, czas oczekiwania na wynik to 15 dni roboczych.
Jeśli będziesz robić w Diagnostyce, to możesz iść i zrobić jakieś tanie badanie typu morfologia i od razu poprosić o wyrobienie karty stałego klienta, potem zrób akwa - wtedy jeszcze przyoszczędzisz.
Karta się przydaje przy zakupie badań, których nie można kupić online (na www ceny są zawsze niższe)
Bardzo Ci dziękuje! Myślałam ze to badanie robi się z płynu mózgowo rdzeniowego, gdybym wiedziała wcześniej ze robi się je z krwi może już bym je wykonała.
W każdym razie już wykupiłam i jutro z samego rana biegnę na pobranie i później zobaczymy...
Naprawdę bardzo bym chciała byle to tylko nie był ten devic...