Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sugestie nt. działania forum - co i jak ulepszyć
(29-12-2016, 14:18)Monika napisał(a): Dziękuję za sugestię, Yazon. Połączenie wątku Tecfidera i Tecfidera fumeran diametylu faktycznie jest sensowne, bo w obu - informacje są dość ogólne. Natomiast co do wątku dotyczącego alkoholu - z tego, co zauważyłam, nie wszyscy użytkownicy używają wyszukiwarki . A przekopywanie się przez kilkadziesiąt czy kilkaset postów w jednym wątku, w którym jest wszystko aby znaleźć np. informacje o alkoholu - może być uciążliwe. Z Joanną zastanawiałyśmy się raczej nad wydzielaniem do oddzielnych tematów innych powtarzających się problemów (analogicznie jak ten dotyczący alkoholu, np. posiłki i Tecfidera czy czas oczekiwania na lek) Każde rozwiązanie ma dobre i złe strony.
Chętnie poznamy zdanie innych osób na ten temat. Jakie rozwiązanie sprawi, że forum będzie dla Was bardziej przyjazne? To dotyczy nie tylko wpisów nt. Tecfidery, ale i innych wątków oraz całych działów. A może coś jeszcze warto poprawić?

Rzeczywiście masz rację.Szukanie, konkretnego interesującego danego użytkownika tematu byłoby uciążliwe. To może zastosujcie wątek główny i "podwątki" bo jeśli zostanie tak jak jest to obawiam się że forumowicze nie zadadzą sobie trudu przeszukiwania forum tylko będą wpisywać wszystkie spostrzeżenia i doświadczenia tam gdzie znajdą najbliższy temat główny, czyli tak jak jest obecnie w wątku Tecfidera.
I jeszcze jest kilka innych tematów związanych z Tecfidera gdyby je zamknąć w wątku głównym Tecfidera i pewnie z innymi programami lekowymi jest tak samo!
Taka jest moja sugestia.

Pozdrawiam!
To nie S.M. ma mnie  tylko ja mam S.M.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Sugestie nt. działania forum - co i jak ulepszyć - przez Yazon - 29-12-2016, 16:08

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości