10-02-2020, 12:26
(09-02-2020, 22:33)Aga.Aga napisał(a):Mi też się marzy. Wiosna jak będzie to będzie lepiej. Dzieci zaprowadzę do szkoły i na ławce mogę odpocząć w drodze powrotnej. Teraz to za zimno żeby siedzieć na ławce. Damy radę.(09-02-2020, 10:58)Orchidea napisał(a):Dziękuję bardzo.Na pewno chciałabym, zeby było lepiej, bo marzy mi się normalny spacer z dzieciakami, a w tej chwili to trudne niestety.Ale walczę, kazdego dnia...(08-02-2020, 19:19)Aga.Aga napisał(a): A słuchajcie...korzysta ktoś z Was z leczniczej marihuany medycznej?Jestem ciekawa opinii na ten temat.Ja się właśnie zaopatrzylam, zeby wspomoc organizm.Czytałam, ze warto, na pewno nue zaszkodzi, a może trochę ulży...Ja po mieszkaniu ok. Choć było różnie. Trzeba być cierpliwym, choć łatwe to nie jest. Życzę Ci, abyś pokonywała coraz dłuższe dystanse.
(07-02-2020, 18:43)Orchidea napisał(a):U mnie podobnie to wygląda.Jeszcze po domu jak cie mogę, chociaż jak sie przeforsuję to tez nogi "odcina".Ale na dworze, gdzie pełno dziur, krawężników i nierówności to nie najlepiej to wyglada.Jedno potknięcie i nogi sztywne...ehh(07-02-2020, 17:12)Blanka napisał(a): Pozdrawiam, gdzie sie leczysz?Ja lecze się w Grodzisku Mazowieckim.
Dziś np pochodziłam po galerii 2godz i nogi kiepsko. Musiałam posiedzieć,odpocząć.