02-03-2020, 11:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2020, 00:00 przez Magdalena37.)
AgaPrzepraszam chyba tak masz na imię sadzać po nicku
dziękuję za odpowiedź no niestety jakoś tak się życie potoczyło trochę dużo tego ..
Mam pytanie , czy okulista jest w stanie na pierwszej wizycie stwierdzić zapalenie nerwu wzrokowego?
W środę rana mam wizytę, Oko mnie nie boli, ale zauważyłam, że odrobinę gorzej widzę na prawe oko niż lewe, Ale ja miałam kiedyś Uraz tego oka i stan zapalny wiele wiele lat temu i kilka lat temu też również chyba gorzej widziałam na prawe ..
Kolory widzę bez zmian w obu gałkach.
Zadzwoniłam dzisiaj rano do kilku miejsc W sprawie MRI
najszybciej zrobią w Nowym Tomyślu w Kościanie (750zl) za tydzień
ze skierowaniem na Cito termin na początek maja wszędzie, zarówno w Poznaniu jaki w Gorzowie
w Poznaniu w najbliższy termin prywatnie to 19 marca 740 zł z kontrastem.
Ze skierowaniem na NFZ „pilnie „ początek maja , bez „pilnie „czerwiec
dziękuję za odpowiedź no niestety jakoś tak się życie potoczyło trochę dużo tego ..
Mam pytanie , czy okulista jest w stanie na pierwszej wizycie stwierdzić zapalenie nerwu wzrokowego?
W środę rana mam wizytę, Oko mnie nie boli, ale zauważyłam, że odrobinę gorzej widzę na prawe oko niż lewe, Ale ja miałam kiedyś Uraz tego oka i stan zapalny wiele wiele lat temu i kilka lat temu też również chyba gorzej widziałam na prawe ..
Kolory widzę bez zmian w obu gałkach.
Zadzwoniłam dzisiaj rano do kilku miejsc W sprawie MRI
najszybciej zrobią w Nowym Tomyślu w Kościanie (750zl) za tydzień
ze skierowaniem na Cito termin na początek maja wszędzie, zarówno w Poznaniu jaki w Gorzowie
w Poznaniu w najbliższy termin prywatnie to 19 marca 740 zł z kontrastem.
Ze skierowaniem na NFZ „pilnie „ początek maja , bez „pilnie „czerwiec