02-03-2020, 13:11
(02-03-2020, 11:30)Magdalena37 napisał(a): AgaPrzepraszam chyba tak masz na imię sadzać po nickutak, jestem Aga.
dziękuję za odpowiedź no niestety jakoś tak się życie potoczyło trochę dużo tego ..
Mam pytanie , czy okulista jest w stanie na pierwszej wizycie stwierdzić zapalenie nerwu wzrokowego?
W środę rana mam wizytę, Oko mnie nie boli, ale zauważyłam, że odrobinę gorzej widzę na prawe oko niż lewe, Ale ja miałam kiedyś Uraz tego oka i stan zapalny wiele wiele lat temu i kilka lat temu też również chyba gorzej widziałam na prawe ..
Kolory widzę bez zmian w obu gałkach.
Zadzwoniłam dzisiaj rano do kilku miejsc W sprawie MRI
najszybciej zrobią w Nowym Tomyślu w Kościanie (750zl)
ze skierowaniem na Cito termin na początek maja wszędzie, zarówno w Poznaniu jaki w Gorzowie
w
Poznaniu w najbliższy termin Prywatnie to 19 marca 705 zł z kontrastem.
Ze skierowaniem na „pilnie „ początek maja , bez „pilnie „czerwiec
moim zdaniem, to tylko Twoja decyzja co zrobić, jeśli chcesz przyśpieszyć i mieć jak najszybciej wynik to wtedy prywatnie, jeśli jesteś w stanie jeszcze trochę wytrwać to wtedy na nfz. wiadomo liczy się czas, bo każdy dzień bez diagnozy i leczenia jest dniem 'straconym', ale jeśli jesteś w stanie wytrzymać w miarę bez uszczerbku na zdrowiu to można poczekać te dwa miesiące.