Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdrowo rozsądkowe podejście do "pandemii"
(22-04-2020, 11:48)JMonika79 napisał(a): Otóż to, uważam że powinni wszystko otwierać,  pozwolić ludziom wrócić do pracy a dzieciom do szkół. Nie da się żyć w ciągłym strachu.  Część  stanowisk pracy zniknie bezpowrotnie a wśród tych którzy będą szukać pracy będzie ogromna konkurencja.  Ogromne bezrobocie a kredyty ludzie spłacać będą musieli i tak.

Jeśli do tego wszystkiego  doda się stres, kompletne odcięcie od swiata zewnętrznego,  depresje, nerwice i inne cuda wianki to nikomu to na dobre nie wyjdzie. I w tym wszystkim dzieci bez możliwości spotykania sie z przyjaciółmi,  kolegami z klasy, bez możliwości zużycia energii.
Ja tez uwazam ze nalezy otworzyc zaklady pracy, szkoly itp
co do galerii handlowych tez mozna wprowadzic jakies zasady

ja mam synka autystyka idzie od wrzesnia do podstawowki
od marca zero terapii, nauka online to nie to samo co kontakt z wychowawca
ja sie boje ze syn zamiast robic postepy stanie w miejscu
i napisze wprost ja zaczynam psychicznie czuc sie gorzej
i zeby nie bylo ze zaraz posypie sie jad w moja strone- mam obawy ze ja czy ktos bliski zachoruje
ale wydaje mi sie ze skoro mamy nauczyc sie z zyc z korona bo nie zniknie od tak to zacznijmy najszybciej jak sie da

bedzie szansa na urlop to Polska, kupujmy polskie produkty wspierajmy sie

nie moge sluchac moich kolezanek ktore same z siebie nie chca chodzic do pracy bo sie boja- kredyty maja, problemy malzenskie tez i jeszcze mowia „ ja pier.... prace, chce byc zdrowa kasa nie jest najwazniejsza”- bez kredytu i z oszczednosciami ok

jeszcze glownie o korona w mediach a inne problemy spychane
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości