Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdrowo rozsądkowe podejście do "pandemii"
(22-04-2020, 19:50)klaudia26 napisał(a): Ja tez już mam tego wszystkiego dość...
Zdalne nauczanie mnie już po prostu dobija... Robienie tych wszystkich zadań z trójką dzieci zajmuje naprawdę dużo czasu pomijając już to że mam dosyć tych wszystkich przedszkolnych zabaw piosenek itp.
A do tego jeszcze treningi w domu bo trenerzy przesyłają filmiki z ćwiczeniami...
A tak dla odmiany mojej grupie rektor nie chce zrobić zdalnego nauczania pomimo tego że my chcemy bo powiedział że na studiach podyplomowych zajęcia odbędą się w formie tradycyjnej w późniejszym terminie. A w maju miałam mieć egzamin końcowy...
Syn miał mieć komunie i teraz nie wiadomo nawet kiedy ani jak się to odbędzie.
Dzieciaki już na głowę w domu dostają.
Mąż nie przyjeżdża do domu odkąd wprowadzili kwarantanne bo nie może dwa tygodnie w domu siedzieć bo musi być w pracy. Więc nie ma go już od prawie 6 tygodni a normalnie w każdy weekend jest w domu.
Chodzenia w maseczce nie tylko ja mam dosyć bo dzieciaków też denerwują te maseczki na spacerach.
Także ja też chciałabym już powrotu do normalności.
Wspolczuje
przykre to ze meza tyle nie widzialas a dzieci taty
ps piosenki- no ja mam dosc i mam ochote wyrzucic tel i laptopa. Jak na poczatku takie nauczanie bylo ok teraz mam dosc
jeszcze w glowie utknela mi jedna po angielsku  Smutny 
ale maja w tym tyg dac znac co z przedszkolami i zerowkami- ja jak bedzie szansa to wysylam syna 
jak pisalam dla niego brak terapii i cwiczen to stanie w miejscu jesli chodzi o rozwoj
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Zdrowo rozsądkowe podejście do "pandemii" - przez Anka - 22-04-2020, 22:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości