27-04-2020, 15:59
(27-04-2020, 12:30)basiapolk@wp.pl napisał(a):Mhm,co szpital badz osrodek to inaczej. Mimo środków ostroznosci to teraz z infekcja nie powinna nigdzie chodzic tym bardziej do takich miejsc. No ale jeśli lekarz twierdzi, ze jednak wizyta sie odbedzie to ciezko cos doradzic.(27-04-2020, 11:20)Beciaa05 napisał(a):Ona dzwoniła.Ma normalnie wizytę -myślała ,że przełożą.że zachowują środki ostrożności powiedzieli(26-04-2020, 19:43)basiapolk@wp.pl napisał(a): Znajoma musi iść po leki tecfidera na dniach i boi się iść żeby czegoś nie załapała.jest teraz w złej formie.nie chciałaby też iść do punktu pobrań-ma infekcję -i raczej jej tam nie przyjmą.Czy może dostać leki do domu i nie robić tej krwi tym razem wyjątkowo?mieliście teraz krew pobieraną?Do mnie dzwonili przed wizyta i pytali jak sie czuje i czy mam jakies objawy , bo jesli by tak bylo to wizyta by sie nie odbyla ze względu na to zeby nikogo nie narażać. Szpital badz ośrodek w ktorym ma odebrać Twoja znajoma lek powinien również sie skontaktować i spytac jaki jest obecny stan zdrowia. Ewentualnie niech Onq zadzwoni i powie jaka jest sytuacja. Raczej przeziebionej jej nie przyjmą a badania w momencie choroby czy oslabienia nie maja chyba sensu bo moga wyjsc roznie. Tak ja mialam pobierana krew, bo u mnie laboratorium funkcjonuje nornalnie i badania sa wykonywane.