06-05-2020, 20:06
(06-05-2020, 13:35)Paulina90 napisał(a):Kazdy organizm jest inny wiec skutki uboczne pewnie tak samo u innych beda wieksze u innych mniejsze. Jesli chodzi o Tecfidere mysle, ze jest okej , skutki uboczne nie sa az tak uciazliwe. Ja lecze sie juz od ponad 2 lat i jestem zadowolona. Jedyny skutek uboczny ktory u mnie sie pojawil to flash zaczerwienienie skory ktore dosyc szybko mija. Pamietam ze na poczatku leczenia pojawial sie czesciej niz teraz. Ale bywaja tygodnie gdzie wcale sie nie pojawia a jak juz to szybko odpuszcza(06-05-2020, 13:27)hela napisał(a): Tec jest nowszym i skuteczniejszym lekiem, a jeśli skutki uboczne nie będą uciążliwe myślę że jeśli się zdecydujesz będziesz zadowolona.
Czy skutki uboczne przy Tecfiderze utrzymują się cały czas, czy jest to przeważnie na początku leczenia? Z Rebifem tez mi doktor mówiła, że objawy grypopodobne miną po jakimś czasie, ale niestety dwa lata minęły i cały czas się utrzymywały
mysle ze bylabys zadowolona z Tecfidery, duzo osob przyjmuje i chwili ale oczywiscie to Twoja decyzja i lekarza.
Powodzenia