Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Protokół Coimbry - relacje pacjentów z przebiegu leczenia
Fernanda Campos

[Obrazek: ZcLmTDs.jpg]

To Fernanda Campos, u której w 2006 roku zdiagnozowano stwardnienie rozsiane. Zażywała interferony do 2010 roku, aw tym okresie jej niepełnosprawność postępowała. Pod koniec 2010 roku miała wielkie trudności w chodzeniu, nie mogła wspinać się po schodach, nie mogła czesać włosów ani kroić nożem pizzy, miała niewyraźne widzenie. Jej nogi stawały się coraz słabsze i obawiała się, że wkrótce będzie potrzebować wózka inwalidzkiego.

W 2011 r. Postanowiła przerwać konwencjonalne leczenie i rozpocząć stosowanie protokołu z Coimbry. Świadectwo Fernandy od początku jej leczenia witaminą D można znaleźć w dokumencie „Witamina D - alternatywna terapia” [1]

Poniższy post został udostępniony przez Fernandę w jednej z brazylijskich grup FB i dała nam zgodę na opublikowanie to: „ 5 lat leczenia. Od dłuższego czasu mam: brak zmęczenia i drętwienia, świetny wzrok, bardzo mało osłabienia, prawie żadnych skurczów. Porównując moją przeszłą i obecną kondycję, miałam wiele zmian w rdzeniu kręgowym a to, co teraz żyję (jazda na rowerze), jest dla mnie zwycięstwem !!!!! Mój chłopak jedzie z przodu, a ja jadę z tyłu, czując się bezpiecznie. Jedziemy po 15 30 km. ”

Shirley Talina

[Obrazek: Pd2JwkO.jpg]

Sao Paulo, 7/21/17

'' Moje czwarte spotkanie, 23 miesiące od pierwszego spotkania, kiedy poznałem tego anioła, dr Danilo Finamor, i płakałam, mówiąc mu o moim zdrętwieniu, braku równowagi, braku koordynacji ruchowej, beznadziejności i dużo strachu przed przyszłością.

Dzisiaj wszystkie wyniki testów są normalne ... Siła, równowaga, koordynacja ... "wygląda na to że nie masz już stwardni", powiedział. I oczywiście płakałem.

Ze strachu nie otworzyłem swoich MRI.

Otworzył ... chwalił obrazy ... a raporty były kategoryczne: niektóre zmiany już nie istnieją. Największą jest REGENERACJA ... w mózgu pozostała tylko jedna, bardzo mała.

Świetne również egzaminy kliniczne. Wapń, nerka ... Dieta i nawodnienie są w porządku

Co powiedzieć? Co czujesz ???

WDZIĘCZNOŚĆ!!!
WDZIĘCZNOŚĆ!!!
WDZIĘCZNOŚĆ!!!

Pracuję w obszarze zdrowia, jestem pielęgniarką od 37 lat, właśnie ukończyłam fizjoterapię ...

Wiem, czego uczą o chorobach autoimmunologicznych i jak je leczą i mogę powiedzieć: ONI SĄ ŹLE ZAANGAŻOWANI DO PRZEMYSŁU FARMACEUTYCZNEGO!

PROTOKÓŁ COIMBRA, wysokie dawki witaminy D - to rozwiązanie i prawdziwe LECZENIE dla osób dotkniętych zaburzeniami równowagi immunologicznej!
JESTEM DOWODEM! Bóg jest wierny i cudowny!
DZIĘKUJEMY DR CICERO COIMBRA, za dzielność!
Chwała Bogu za twoje istnienie! ”

Clarise Cataldi

[Obrazek: nHSdPgt.jpg]

Ten film opowiada o tym, jak Clarice Cataldi była w stanie zwalczyć stwardnienie rozsiane dzięki leczeniu wysokimi dawkami VitD

link do fragmentu filmu pokazujący jej stan sprzed leczenia Protokołem Coimbry

https://youtu.be/Mb8mJ-L16Ik?t=69

link do fragmentu filmu pokazujący jej stan po leczeniu Protokołem Coimbry

https://youtu.be/Mb8mJ-L16Ik?t=351

Cały film od początku

https://www.youtube.com/watch?v=Mb8mJ-L1...e=youtu.be
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Protokół Coimbry - relacje pacjentów z przebiegu leczenia - przez ChrisM - 29-06-2020, 10:02

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości