Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasilone objawy fizyczne a brak zmian w MRI
(30-06-2020, 15:41)agica napisał(a): Niedobrze, że jest problem z oczami. Staraj się dużo odpoczywać i jak najmniej stresować. Zdaję sobie sprawę, że teraz to praktycznie niewykonalne, ale musisz zrobić wszystko ze swojej strony, to bardzo trudny czas chodzenia po lekarzach, ale tylko tak można uzyskać pomoc. Dużo zdrówka i wytrwałości
Dzięki za wsparcie!  Uśmiech

Teraz najważniejsze jest znalezienie dobrego neurologa. Wzięłam urlop w pracy, więc na spokojnie postaram sie poukładać swoje sprawy zawodowe i inne. Na pewno będę aktualizować wątek, być może moje doświadczenia w procesie diagnozy będą przydatne dla osób odwiedzających forum. W tym momencie wiem jedno - nasz układ nerwowy potrafi czasem dostarczyć niebywałych doznań czuciowych, ruchowych i innych. Niektóre są bardzo nieprzyjemne, jak problemy ze wzrokiem, a niektóre po prostu dziwne, np. uczucie wyładowań prądu w stopie. Mam nadzieję, że neurolog, którą mi polecono pomoże w ustaleniu rozpoznania.
Pozdrawiam!  Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Nasilone objawy fizyczne a brak zmian w MRI - przez mishka82 - 30-06-2020, 18:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości