04-07-2020, 07:06
Hej, bardzo przykro
jedyne co ja mogę od siebie powiedzieć to kiedy nie miałam diagnozy, a był rzut na zawroty głowy to przez tydzień nie mogłam wstać z łóżka, potem mijało pomalutku. Przy kolejnym takim rzucie wylądowałam w szpitalu oczywiście było podobnie, kilka dni totalnego leżenia z helikopterem, ale tutaj jak mnie mieli już wypisywać to dostałam podwójne widzenie i dopiero w domu po kolejnych kilku dniach minęło.....
Oczywiście to wszystko nie było leczone bo nie było diagnozy.
Jak wyszłam kiedyś po rzucie zawrotowym i paraliżu lewej strony ciała już z diagnozą, to z nerwów po tym wszystkim dostałam w ciągu dwóch miesięcy dwa razy paraliż nóg na ok tydzień i dwa razy podwójne widzenie na ok dwa tygodnie.
Także wszystko jest możliwe, jak nie będzie poprawy to skontaktuj się z neuro
Zdrówka i trzymam mocno kciuki
jedyne co ja mogę od siebie powiedzieć to kiedy nie miałam diagnozy, a był rzut na zawroty głowy to przez tydzień nie mogłam wstać z łóżka, potem mijało pomalutku. Przy kolejnym takim rzucie wylądowałam w szpitalu oczywiście było podobnie, kilka dni totalnego leżenia z helikopterem, ale tutaj jak mnie mieli już wypisywać to dostałam podwójne widzenie i dopiero w domu po kolejnych kilku dniach minęło.....Oczywiście to wszystko nie było leczone bo nie było diagnozy.
Jak wyszłam kiedyś po rzucie zawrotowym i paraliżu lewej strony ciała już z diagnozą, to z nerwów po tym wszystkim dostałam w ciągu dwóch miesięcy dwa razy paraliż nóg na ok tydzień i dwa razy podwójne widzenie na ok dwa tygodnie.
Także wszystko jest możliwe, jak nie będzie poprawy to skontaktuj się z neuro
Zdrówka i trzymam mocno kciuki
As long as you fight you are the winner