01-08-2020, 10:43
Wybacz, że ja tak prosto z mostu, ale z racji wieku mam trochę doświadczenia. Myślę, że ten facet po prostu Cię nie kocha i nie chce być z Tobą. Wtedy każdy powód jest dobry, żeby się z tego związku wymiksować, może to być choroba, ale gdyby nie choroba, to byłoby co innego. Kiedy faceci kochają i naprawdę chcą być z drugą osobą, to nic ich nie powstrzyma, na uszach staną, żeby z nią być. Jak nie chcą, to nic ich do tego nie skłoni.
Nic z tym nie zrobisz. Nie można nikogo zmusić do miłości i do związku. Owszem, są kobiety, które próbują, robią z siebie sługę i podnóżek, lecą na każde zawołanie albo i bez zawołania, bo może on jednak pokocha. To bardzo żałosne zjawisko. On nie pokocha.
Owszem, możesz zapewnić, że jakby co, to może Cię poprosić o pomoc w jakichś tam sprawach, ale ja bym sobie odpuściła tego człowieka, opłakała tę stratę i żyła dalej.
Nic z tym nie zrobisz. Nie można nikogo zmusić do miłości i do związku. Owszem, są kobiety, które próbują, robią z siebie sługę i podnóżek, lecą na każde zawołanie albo i bez zawołania, bo może on jednak pokocha. To bardzo żałosne zjawisko. On nie pokocha.
Owszem, możesz zapewnić, że jakby co, to może Cię poprosić o pomoc w jakichś tam sprawach, ale ja bym sobie odpuściła tego człowieka, opłakała tę stratę i żyła dalej.