17-02-2017, 10:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2017, 10:13 przez izabela001.)
Zapoznaję się z forum... Na pewno będę miała pytania bo tak naprawdę to w moim mieście jestem jedyną osobą leczoną tecfiderą a mój lekarz neurolog jest bardziej zielony w temacie niż ja
To ja raczej udzielam mu wszelkich informacji
więc muszę radzić sobie sama bo do szpitala w Olsztynie nie chcę dzwonić z każdym pytaniem 
Cześć Piotrusiu
Leczę się w Szpitalu Wojewódzkim w Olsztynie ale kto mnie prowadzi...? Hm... Trudno powiedzieć. Leki wydawała mi dr Urszula Kamińska ale ponoś wyjechała na 4 miesiące więc... W sumie powinnam kogoś znaleźć, bo tak jak mówię, w razie problemu nie mam kogo zapytać o cokolwiek. A Ty u kogo się leczysz?
To ja raczej udzielam mu wszelkich informacji
więc muszę radzić sobie sama bo do szpitala w Olsztynie nie chcę dzwonić z każdym pytaniem 
(17-02-2017, 10:05)baryla1969 napisał(a):(17-02-2017, 08:47)izabela001 napisał(a): Nazywam się Izabela. Mam 48 lat. Mieszkam w Szczytnie, woj. warmińsko-mazurskie. Zdiagnozowano mnie w lipcu 2016 roku. Zostałam włączona do programu leczenia SM i od 15 grudnia 2016 r. biorę Tecfiderę.
WItaj witaj Iza.
Żeby było lepiej to wita Ciebie Piotrek ze Szczytna, lat 48. Ja mam diagnoze równo co do dnia i prawie godziny od roku. Od marca 2016 jestem na Copaxone, ale się zaraz mi program kończy zobaczę co dalej. Gdzie się leczysz - wojewódzki w Olsztynie, kto tam Cie prowadzi?
Cześć Piotrusiu
Leczę się w Szpitalu Wojewódzkim w Olsztynie ale kto mnie prowadzi...? Hm... Trudno powiedzieć. Leki wydawała mi dr Urszula Kamińska ale ponoś wyjechała na 4 miesiące więc... W sumie powinnam kogoś znaleźć, bo tak jak mówię, w razie problemu nie mam kogo zapytać o cokolwiek. A Ty u kogo się leczysz?