Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rynek Zdrowia. Rozmowa z prof. Rejdakiem.
(21-10-2020, 19:35)yasmina napisał(a): Dzięki za link Uśmiech . Problem w tym, że ja nawet nie wiem czy kwalifikuję się do I linii, nie uzyskałam od neuro takiej informacji i przypuszczam, że nie chcą mnie zakwalifikować, bo nie jest aż tak źle. Nie wiem jaką mam postać, prawdopodobnie RR, ale to moje domysły. Przeglądnęłam skalę EDSS, jak mam 0.5 to dobrze. Po prostu na dzień dzisiejszy funkcjonuję normalnie, może nogi mam trochę słabsze, ale to też może być przyczyna lędźwiówki, bo czasami odczuwam ból w biodrze, a i do młodych nie należę Duży uśmiech , więc różne rzeczy na starość wychodzą. Duży uśmiech

No to dzwonisz do jakiegos szpitala na Slasku, ktory prowadzi obydwie linie. Jestes z Gliwic, a tu mamy dokola sporo szpitali prowadzacych program. Umawiasz sie, zabierasz wszystkie papiery jakie masz odnosnie sm i jedziesz je pokazac. Tam juz sie dowiesz do ktorej linii  ewentualnie kwalifikowalabys sieUśmiech Wiek nie ma znaczenia. Ja tez funkcjonuje normalnie, poza ostatnimi incydentami, ale znowu wskoczylam w obcasy Uśmiech Z leczeniem chodzi o to, zeby wlasnie stan normalnego funkcjonowania utrzymal sie jak najdluzej, oby zawszeUśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Rynek Zdrowia. Rozmowa z prof. Rejdakiem. - przez Olaa - 21-10-2020, 19:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości