Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy to to czy nie to oto jest pytanie - czesc tu Daniel
Cześć jestem Daniel i mam 32 lata. Choruje na coś od 6 lat. W 2014  dostalem szumów usznych i fascykulacji, leczylem to magnezem, laryngolog nic nie stwierdził, badanie przepływów tez. Po 2 latach sytuacja się powtórzyła, trafilem do szpitala z powodu ataku paniki, zawrotów glowy, problemów z mową. Zrobili mi tk i eeg wszystko wyszło ok. Po szpitalu poczulem sie gorzej, wróciły objawy. Fascykulacje, zrywy mięśniowe, wyostrzone widzenie, uczucie lekkiego otępienia, trochę jakbym byl na statku. Zrobiłem mri glowy z kontrastem wyszło czyste, po roku mri szyi też czyste.  Zrobilem emg na sla też ok. Mam objaw przy schylaniu glowy zr mam mrówki to w nodze to ręce to udzie, neurolog mowi ze lhermitte nie skacze W tym roku powtórzyłem mri glowy z kontrastem nadal czysto, neurolog patrzy na mnie jak na czuba. Odruchy w normie mam.  Czy to z szyja może być lhermittem,?  Czy fascykulacje bez osłabienia miesni sa sm?  Czy pp tylu. Latach i tyłu rzutach mialbymum deficyt na zdrowiu?   Robilem badanie na borelke wszystko ok i panel koinfekcji też ok, tarczyca ok... Proszę o pomoc
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy to to czy nie to oto jest pytanie - czesc tu Daniel - przez Danieloo - 08-12-2020, 11:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości