08-12-2020, 20:23
No to porozmawiajmy o Świętach
. Przecież każdy z nas na nie czeka...na choinkę, prezenty, zapach pierników, pomarańczy, migoczące światełka i...czy nasze zwierzaki w końcu się odezwą
. Zauważyłam, że niektóre domy są już pięknie przystrojone
. Mnie w tym roku marzy się choinka cała w czerwieni z białymi światełkami. Będzie stała oczywiście na tarasie, bo kocica jest wielbicielką wspinania się po niej
, a wilczyca ściąga bombki i przegryza kabelki
. Wigilia będzie jak co roku u mnie, będzie barszcz z uszkami, ryba smażona, karp faszerowany, hałajduszki, pierogi, kutia...
Zapomnijmy o chorobach, nieszczęściach, wirusie...niech to będzie magiczny czas...
Napiszcie, jak Wy będziecie spędzać Święta, jakie potrawy goszczą na Waszym stole, jak będzie wyglądać Wasza choinka.
. Przecież każdy z nas na nie czeka...na choinkę, prezenty, zapach pierników, pomarańczy, migoczące światełka i...czy nasze zwierzaki w końcu się odezwą
. Zauważyłam, że niektóre domy są już pięknie przystrojone
. Mnie w tym roku marzy się choinka cała w czerwieni z białymi światełkami. Będzie stała oczywiście na tarasie, bo kocica jest wielbicielką wspinania się po niej
, a wilczyca ściąga bombki i przegryza kabelki
. Wigilia będzie jak co roku u mnie, będzie barszcz z uszkami, ryba smażona, karp faszerowany, hałajduszki, pierogi, kutia...Zapomnijmy o chorobach, nieszczęściach, wirusie...niech to będzie magiczny czas...
Napiszcie, jak Wy będziecie spędzać Święta, jakie potrawy goszczą na Waszym stole, jak będzie wyglądać Wasza choinka.