10-12-2020, 13:39
U mnie w tym roku też nie będzie wszystkich, bo jak wcześniej pisałam moja mama jest nadal leżąca, a tato jej przecież nie zostawi. To dla mnie bardzo smutne, ale mimo wszystko postaram się, żeby to były dobre święta. Przyjdą moi teściowie i dwaj synowie, oczywiście będą 3 psy i kocica - będzie wesoło.
Nad prezentami zastanawiam się cały czas, ale jak zwykle brak pomysłów, a przecież tak pięknie wyglądają pod choinką, ponad to to taka cudna chwila, jak wszyscy rozpakowują prezenty i cieszą się.
Pamiętam, że kiedyś dostałam od synów figurkę Obcego z Nostromo - cieszyłam się, jak małe dziecko
Anula - ja co roku piekłam ciasteczka i pierniki, może teraz upiekę chociaż rogaliki wiedeńskie.
Bubka - u mnie właśnie pada śnieg, oby padał do świąt
. U mnie zawsze na pierwszym miejscu był polski 
Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt, przy choince, miłych rozmowach i radości z bycia razem.
Nad prezentami zastanawiam się cały czas, ale jak zwykle brak pomysłów, a przecież tak pięknie wyglądają pod choinką, ponad to to taka cudna chwila, jak wszyscy rozpakowują prezenty i cieszą się.
Pamiętam, że kiedyś dostałam od synów figurkę Obcego z Nostromo - cieszyłam się, jak małe dziecko
Anula - ja co roku piekłam ciasteczka i pierniki, może teraz upiekę chociaż rogaliki wiedeńskie.
Bubka - u mnie właśnie pada śnieg, oby padał do świąt
. U mnie zawsze na pierwszym miejscu był polski 
Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt, przy choince, miłych rozmowach i radości z bycia razem.