14-12-2020, 20:20
Witaj
Nie sugeruj się absolutnie przykładem cioci, bo nie miała ona dostępu do obecnie stosowanych terapii, są dużo skuteczniejsze.
Co do spastyki - mnie pomagają klasyczne ćwiczenia rozciągające, wykonywane codziennie, wistarczy kilka minut i rezultat widać dość szybko. Ponadto w moim przypadku skuteczna okazała się herbatka z konopii (takie całe badyle z liśćmi i kwiatami, łamie się to na mniejsze kawałki, parzy i pije, dostępne w sklepach zielarskich). Spróbowałam ze zdecydowanie sceptycznym podejściem, ale okazało się, że zupełnie niesłusznie
Nie sugeruj się absolutnie przykładem cioci, bo nie miała ona dostępu do obecnie stosowanych terapii, są dużo skuteczniejsze.Co do spastyki - mnie pomagają klasyczne ćwiczenia rozciągające, wykonywane codziennie, wistarczy kilka minut i rezultat widać dość szybko. Ponadto w moim przypadku skuteczna okazała się herbatka z konopii (takie całe badyle z liśćmi i kwiatami, łamie się to na mniejsze kawałki, parzy i pije, dostępne w sklepach zielarskich). Spróbowałam ze zdecydowanie sceptycznym podejściem, ale okazało się, że zupełnie niesłusznie