21-01-2021, 01:57
Nie wpisuj w internecie swoich objawów, nie szukaj w ten sposób... to naprawdę nie pomoże, a może pogłębić stres, który przekłada się na objawy. Jeśli tak bardzo stresuje Cię ta sytuacja - poproś internistę o skierowanie do neurologa. Niejednokrotnie udaje się znaleźć szybki termin wizyty (polecam sprawdzać na https://terminyleczenia.nfz.gov.pl/ - jednak trzeba weryfikować podane terminy telefonicznie, bo zdarzają się błędy). Jeśli nie uda się znaleźć zadawalającego Cię terminu na NFZ - możesz rozważyć wizytę prywatą u neurologa.
Mimo tego, że zawsze czytając tego typu wiadomości czy prowadząc tego typu rozmowy chciałabym jakoś pomóc, to mogę tylko doradzić wizytę u internisty/neurologa. Dodam - na szczęście w większości przypadków okazuje się, że przyczyna objawów jest znacznie prostsza i łatwiejsza do zaradzenia niż SM.
Mam nadzieję, że szybko uda Ci się ustali przyczynę swoich objawów. Koniecznie daj znać. Oczywiście w razie dodatkowych pytań śmiało pytaj, w miarę możliwości na pewno będziemy starać się pomóc
Mimo tego, że zawsze czytając tego typu wiadomości czy prowadząc tego typu rozmowy chciałabym jakoś pomóc, to mogę tylko doradzić wizytę u internisty/neurologa. Dodam - na szczęście w większości przypadków okazuje się, że przyczyna objawów jest znacznie prostsza i łatwiejsza do zaradzenia niż SM.
Mam nadzieję, że szybko uda Ci się ustali przyczynę swoich objawów. Koniecznie daj znać. Oczywiście w razie dodatkowych pytań śmiało pytaj, w miarę możliwości na pewno będziemy starać się pomóc