e-smka: "Takie mam wrażenie, że zachowujesz się trochę jak nawiedzony..."
milutka jesteś
a dlaczego nawiedzony jesli mozna wiedziec? bo ja cos pisze na forum ktore w niektórych miejscach (biorąc pod uwage ilosc chorych w polsce ) jest praktycznie martwe.
dlatego ze wrzucam informacje ze swiata? ja tutaj zadnej wojny nie prowadze z nikim, nie piszę postów w stylu "odstawcie wszystkie leki moja racja jest najmojsza
(a tak robią osoby nawiedzone), interesuje mnie kazda nowa metoda leczenia SM ktora przynosi wyniki , jesli pojawi sie jakas nowa równie skuteczna metoda leczenia SM ktora działa na kazdy rodzaj SM to z chęcią sie nią zainteresuje i byc moze bede sie sie udzielał w tym temacie (zwłaszcza jesli bedzie to metoda ktora nie wymaga wzięcia kredytu na hipotekę
)
moim zdaniem forum jest od tego zeby sie dzielic informacjami na temat roznych metod leczenia i cieszylbym sie gdyby inni uzytkownicy tez byli aktywni w tym zakresie (w przypadku metod leczenia które zdaniem tych osób są godne polecenia)
milutka jesteś
a dlaczego nawiedzony jesli mozna wiedziec? bo ja cos pisze na forum ktore w niektórych miejscach (biorąc pod uwage ilosc chorych w polsce ) jest praktycznie martwe.dlatego ze wrzucam informacje ze swiata? ja tutaj zadnej wojny nie prowadze z nikim, nie piszę postów w stylu "odstawcie wszystkie leki moja racja jest najmojsza
(a tak robią osoby nawiedzone), interesuje mnie kazda nowa metoda leczenia SM ktora przynosi wyniki , jesli pojawi sie jakas nowa równie skuteczna metoda leczenia SM ktora działa na kazdy rodzaj SM to z chęcią sie nią zainteresuje i byc moze bede sie sie udzielał w tym temacie (zwłaszcza jesli bedzie to metoda ktora nie wymaga wzięcia kredytu na hipotekę
)moim zdaniem forum jest od tego zeby sie dzielic informacjami na temat roznych metod leczenia i cieszylbym sie gdyby inni uzytkownicy tez byli aktywni w tym zakresie (w przypadku metod leczenia które zdaniem tych osób są godne polecenia)