24-03-2021, 17:41
(24-03-2021, 01:29)mikolaj-00@o2.pl napisał(a): Słuchaj ziomek, mam dokładnie ten sam problem co Ty, mój post jest napisany jeden niżej niżeli Twój. Ciągle odczuwam nacisk na pęcherz, ale jestem teoretycznie w stanie wytrzymać pół dnia bez wizyty w toalecie. Nie wiem, czy to siedzi w głowie, ale to bardzo dziwne. Dodatkowo mam bolesne kłucia szpilką po całym ciele. Mam jak Ty skłonności do zaburzeń nerwicowych, ale serio, wrzuć na luz. Ja mam rezonans za kilka dni i szczerze modlę się o wyniki takie jak TwojeŚwietny postEkspertem nie jestem, ale ja robię tylko głowę i uważam, że to wystarczy. Jeśli tam nie ma problemu, to marne szanse, żeby były gdziekolwiek indziej. A nawet jeśli, to Ty masz to sprawdzone. Wydaj tą kasę zamiast na rezonanse, to na dobrego psychoterapeutę, pozdrawiam
Dobre podejście do tematu.

Ekspertem nie jestem, ale ja robię tylko głowę i uważam, że to wystarczy. Jeśli tam nie ma problemu, to marne szanse, żeby były gdziekolwiek indziej. A nawet jeśli, to Ty masz to sprawdzone. Wydaj tą kasę zamiast na rezonanse, to na dobrego psychoterapeutę, pozdrawiam