27-04-2021, 20:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2021, 20:42 przez p_probanski@o2.pl.)
(27-04-2021, 17:11)Front Agnieszka napisał(a):(27-04-2021, 16:24)p_probanski@o2.pl napisał(a): Witam WszystkichHej nie znam tego leku. Jednak wlali mi 3 dawkę ocrywusa. Leku po którym mogę dostać taką piersi a włosy mam rzadkie od lat. Po cieszam się tym... No staram
Choruję od chyba 16 roku życia(pozagałkowe zapalenie nerwu wrokowego), mam 44 lata. Chodzę. Brałam różne leki, ale teraz jestem załamana, bo poczytałam o Aubagio ,jego skutkach ubocznych. Jutro przyjmę 20 raz te 2 tabletki, a już wypadają mi włosy, nie mówiąc o rozwol.Nie wiem, czy nie zrezygnować z tego? Muszę porozmawiać z panią doktor. Nie dość, że ostatnio moja psychika szwankuje, to jeszcze te wypadające włosy. Jestem załamana
Robię blond pasemka na włosy ,by poprawić ich widoczność. Zawszę staram się myśleć pozytywnie mimo braku dzieci ? jednak czasem są takie dni jak dziś.Tez mam dziś dzień ojoj,stękania byciem obolałym. 8 kwietnia covid 19 mnie dopadł grypa z 39.5 gorączką przez 7 dni.
Także Musimu iść do przodu przez życie . Włosy odrosną selen ,cynk, B12,biotyna. Szampon baklofen i działamy ☺️
TTrzymaj się ciepło
Hej, hej
Widzisz ja powinnam zapisać się do fryzjera, a rozjaśniam włosy już od 14 lat i teraz po raz pierwszy się boję
Tego Twojego leku nie znam, ale od razu poczytałam. Tam gdzie jestem w ośrodku badań klinicznych też przyjeżdża laska w moim wieku i wiem, że raz na pół roku po wlew. Ale nie wiem nic więcej.Muszę spróbować, może uda się zmienić ten lek?(Aubagio) Też starałam się myśleć pozytywnie, ale ostatnio mi nie wychodzi
Mam 1 córkę(16 lat) i pamiętam jak dziś, był rok 2003 ja w szpitalu z rzutem, a Pani doktor neurolog powiedziała wtedy: w tej chorobie nie powinno się mieć dzieci, ale ostateczna decyzja należy do pani i męża.Wtedy jeszcze pracowałam zawodowo, ale tak mnie denerwowano w pracy(1 kobieta i sami faceci), że powiedziałam wtedy albo teraz dziecko, albo nigdy. I wtedy też się udało(od razu).
Pozdrawiam ciepło i na przód