Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy moje objawy mogą świadczyć o SM?
Witajcie.
Parę lat temu zauważyłam, że nie mogę w ogóle wchodzić na bieżnie, bo trace rownowage.  Myslalam, że to coś z blednikiem. Dwa miesiące temu chcialam skorzystac z orbitreka, musialam z niego zejsc, bo rowniez tracilam rownowage I grunt pod nogami. Ostatnio mam dziwne uczucie po lewej stronie w glowie, jakby dretwienie ucisk, to nie jest ból. Gdy mam skrecona glowe w lewo i rozmawiam z kimś zaczynaja bolec mbie oczy dziwnie widzę, dziwne uczucie nie potrafię go dokładnie opisać. Wczoraj zdretwiala mi broda I dolne dziasla jakbym dostala znieczulenie od dentysty. Za chwile to delikatnie ustapilo i lekko zdretwialy mi policzki I delikatnie nad warga górną, trwało to chwilę. Czasem, rzadko bola mnie dlonie, nie trwa to długo. Zauwazylam tez, że czasem tak jakby się jakam albo przekrecam slowa jaknym chciala cos za szybko powiedziec. Od czasu tego uczucia w glowie i oczu gdy mam skrecona glowe, a szczegolnie po zdrętwienie brody zaczelam laczyc te objawy z mowa(do dzis sie z siebie z tego smialam). Martwię się. Teraz jest majowka, nie moge iść do lekarza, poza tym nie wiem jak dlugo bede czekala za badaniami. Czy ktoś z was miał podobne objawy?Czy to może byc SM. Mam 30 lat I trójkę dzieci, bardzo się martwię ?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy moje objawy mogą świadczyć o SM? - przez MadziaZ90 - 02-05-2021, 13:22

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości