24-05-2021, 12:13
Jak wygląda rzut? Jest tyle możliwości, że chyba nie da się jakoś jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Wszystko zależy od miejsca usytuowania rzutu. Do tego, jak u mnie, pojawiają się tzw. rzuty rzekome, czyli nasilenie wcześniej występujących objawów rzutu. Z tym drugim sobie radzę zwykłą ignorancją. Z tym pierwszym radzą sobie lekarze. Nie możesz od razu nastawiać się na niedowładność czy niepełnosprawność. Te mogą przyjść z czasem, z dużo późniejszym czasem, a nastawiając się w ten sposób z pewnością załatwisz sobie depresję.
Żyj. Żyj spokojnie (stres nam szkodzi) i obserwuj. To jedyne co mogę napisać. Wiesz jak funkcjonowałaś do tej pory, wiesz jakie miałaś reakcje, więc z pewnością zauważysz różnice. Tylko weź pod uwagę, że możesz być po prostu zmęczona, krzywo spać (albo mieć za wysoką poduszkę) czy też może dorobiłaś się np. wady postawy, która wywołuje bóle. Jednak z pewnością warto się przebadać i nastawić pogodnie do świata :-)
Wszystkiego dobrego życzę.
Żyj. Żyj spokojnie (stres nam szkodzi) i obserwuj. To jedyne co mogę napisać. Wiesz jak funkcjonowałaś do tej pory, wiesz jakie miałaś reakcje, więc z pewnością zauważysz różnice. Tylko weź pod uwagę, że możesz być po prostu zmęczona, krzywo spać (albo mieć za wysoką poduszkę) czy też może dorobiłaś się np. wady postawy, która wywołuje bóle. Jednak z pewnością warto się przebadać i nastawić pogodnie do świata :-)
Wszystkiego dobrego życzę.