10-06-2021, 22:53
Od połowy marca tego roku, zaczęłam brać Tecfidera, co dzień mam bóle głowy, zawroty, ból w plecach między łopatkami, (krótkotrwałe, miejscowe bóle w nogach,w rękach) ..występują rzadziej. W między czasie był masaż i akupunktura, ale pomogło na krótko. Jak mam silny ból to biorę Ibum supermax ,który pomaga mi na 2, 3 , góra 4 godz. później ból wraca. Zauważyłam jeszcze że po wzięciu rano Tec. robię się senna i muszę się położyć, bo po prostu wtedy nie funkcjonuje normalnie, no wieczorem to jeszcze rozumiem kładę się spać i dzień zakończony.
Chciała bym iść do pracy żyć jak kiedyś, ale wiem ,ze jeszcze nie jestem w stenie.
Kilka dni temu zaczęłam ćwiczyć ale hm.. 3 dni ćwiczyłam i się zniechęciłam .. straciłam chęci nic mi się nie chce .. ktoś może też ma podobnie jak ja?
Chciała bym iść do pracy żyć jak kiedyś, ale wiem ,ze jeszcze nie jestem w stenie.
Kilka dni temu zaczęłam ćwiczyć ale hm.. 3 dni ćwiczyłam i się zniechęciłam .. straciłam chęci nic mi się nie chce .. ktoś może też ma podobnie jak ja?