Ankieta: Którego lekarza wybrać
znanego z dużą liczbą pacjentów ale drogi ?
0%
0 0%
Nieznanego nikomu
0%
0 0%
Razem 0 głosów 0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objawy coś sugerują ?
Dzień dobry!
Po pierwsze, z taką samą listą warto do lekarza Uśmiech Do neurologa, reumatologa i może jeszcze paru innych (laryngolog z ta równowagą?). Ciężko coś stwierdzić bez wiedzy medycznej, kompletu badań i wywiadu medycznego, a cała pula danych i tak powie coś tylko i wyłącznie specjaliście.
Nie chcę Cię zbywać, ale takie dopytywanie na forum może przynieść więcej szkody, niż pożytku. Na pewno warto sprawdzić też boreliozę, bo ponoć lubią boleć wtedy stawy (ale to wcale nie muso być od tego).
I pamiętaj, że SM to choroba płatka śniegu, a więc każdy pacjent ma inny zestaw objawów, reakcji na leki i historię choroby. Naprawdę uważam, że zrobisz sobie przysługę, udając się ze swoimi obawami do lekarza. Jakkolwiek grupa na tym forum jest bardzo chętna do pomocy, raczej nikt nie będzie Ci w stanie dać odpowiedzi, czy objawy coś sugerują.

Co do pytania w ankiecie, ja uważam, że warto iść do lekarza, który ma renomę i zna się na swojej robocie. Ale to też zależy od wielu czynników, niektórzy na swoją renomę nie zasłużyli. Także bądź tu mądry i pisz wiersze, jak mawia moja Mama Duży uśmiech
You are never too old to set a new goal or to dream a new dream...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Objawy coś sugerują ? - przez Michał35 - 06-03-2017, 10:32
RE: Objawy coś sugerują ? - przez Areliee - 06-03-2017, 10:59
RE: Objawy coś sugerują ? - przez hela - 06-03-2017, 11:10
RE: Objawy coś sugerują ? - przez Piotr - 06-03-2017, 11:21
RE: Objawy coś sugerują ? - przez Yazon - 06-03-2017, 16:23
RE: Objawy coś sugerują ? - przez Joanna - 06-03-2017, 20:41

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości