Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kurier Medyczny: Stwardnienie rozsiane nie jest przeciwwskazaniem do macierzyństwa
No dokładnie. Cudownie jest trafić na wspaniałego lekarza pełnego zrozumienia dla Nas ludzi nie do końca sprawnych ?. Wiem, że będą Nas zachęcać żeby mimo wszystko żyć normalnie, przeciez żyjemy i mamy korzystać z wszystkiego w pełni. Myślę natomiast że wyciszenie choroby jest trudne. Nie do końca też wierze w te wszystkie cudowne terapię ilekroć czytam że zostały zmienione po roku dwóch.. kocham swoje dzieci nie wyobrażam sobie życia bez nich natomiast niespodzianka w postaci SM po urodzeniu drugiego dziecka skomplikowała mi życie na tyle że myślę że gdybym wiedziała o tym przed raczej nie zdecydowałabym się na ten ruch. Teraz już jest więc to dla mnie dar od Boga cieszę się bardzo natomiast jestem w pełni świadoma że nie wszystko będę w stanie moim dzieciom zagwarantować. No ale tak jak piszecie i bez SM ludzie nie wiedzą co na nich czycha za rogiem.

Zapomniałam dodać że u mnie choroba bardzo dała się we znaki po porodzie, rzut za rzutem dosłownie. Z małym kilku miesięcznym dzieckiem to nie lada wyzwanie... I z tego co czytam tutaj to u większości SM + macierzyństwo to nie bułka z masłem -niestety
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kurier Medyczny: Stwardnienie rozsiane nie jest przeciwwskazaniem do macierzyństwa - przez Lusia98 - 25-10-2021, 11:04

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości