Hej Madzia. Współczuję i łączę się w bólu bo też długo byłam niezdiagnozowana a wszystko zaczęło się w ciąży i oczywiście rzut po ciąży z tym że widoczny PNT. MRI głowy czyste, cała paleta objawów pod SM ale lekarze twierdzą że to nerwica to tamto. Jakoś sobie radzę w końcu bo już nie mam siły na te poszukiwania. Rozciągam się, zmieniłam dietę dbam o cykl dobowy. Żyje. Chodzę. Większość objawów minęła na szczęście. Spróbuj jeszcze zrobić test na tężyczkę daje podobne objawy. Zbadaj D3 oraz B12. Biorę na codzien 20 000 IU 1000 K2MK7 Wit C magnez. Najgorzej było kiedy karmiłam córkę dosłownie co chwilę coś. Ból za okiem szumy uszne mrowienia i nerwica lękowa. Badałam wtedy na własną rękę tarczycę i wlasnie D3 i B12 (wynik tragiczny) neurolodzy oczywiście rozkładali ręce. Słyszałam że trafiają się cudowni lekarze zlecający zastrzyki witaminowe w tym wypadku. Niestety ja nie miałam tego szczęścia
Aha mi super robią kąpiele w soli Epsom (magnezowej) na bóle i drętwienia. Polecam
Aha mi super robią kąpiele w soli Epsom (magnezowej) na bóle i drętwienia. Polecam