22-11-2021, 19:27
No macie rację ja też rzut w najgorszym momencie na totalnym zakręcie życiowym gdzie nie mogłam zmrużyć oka w nocy.. rano obudziłam się już nie Ja. Teraz staram się jak mogę zaczynać dobrze dzień nie nakręcać się niepotrzebnie tym co naprawdę nie ma większego znaczenia w życiu moje problemy kiedyś były tak naprawdę niczym, szkoda życia mojego na to wszystko było ale się zdarzyło,ok no! Mam lekcje i tyle. Jestemnadzieja warto zamiast mieć nadzieję działać ja wiem łatwo jest powiedzieć gorzej jest zadziałać. Też mnie trafiła ta wiedźma - nerwica lękowa straszne to ALE pomogłam sobie dużo dieta. Próbowałaś ? Dieta niskie IG? Super naprawdę polecam człowiek w końcu się wysypia budzi się wypoczęty, zjada obiad i czuję przypływ energii a nie jak to było kiedyś że najchętniej udaje się na drzemkę. Ja po kolacji to idę góry przenosic. Zbadaj też poziom D3 . Ja biorę codziennie 20 000 IU. Próbowałaś kąpieli w soli epsom ? Próbowałaś MSM na bóle ? Olejek CBD mi też dużo pomógł na początku drogi. Magnez ważny . Lekarze o tym nie mówią bo nie tego ich uczono ale naprawdę suplementy i zmiany żywieniowe mogą naprawdę dużo naprawić.